Medewerkers

Branislava Marinac, Tandarts 600900

Mijn naam is Branislava Marinac en ik kom oorspronkelijk uit Servie. Ik woon met mijn gezin in Maastricht. Als kleine meid vond ik altijd leuk om mijn moeder te kijken die tandtechnicus is en ik wist al dat ik tandarts zou worden. Sinds 2009 ben ik afgestudeerd als tandheelkundige aan Universiteit van Belgrado. Na mijn studie ben ik in verschillende tandartspraktijken aan het werk gegaan er om zo verschillende ervaringen op te doen in de algemene tandheelkunde. In 2016 ben ik vanwege mijn verloofde verhuisd naar Nederland en ik was bezig met de erkenning van mijn diploma in Nederland. Vanaf 2018 was ik werkzaam geweest als tandarts onder supervisie bij een praktijk in Landgraaf. In 2020 heb ik bij ACTA mijn erkenning procedure afgerond en ik heb mijn BIG registratie gekregen. Vanaf 2021 ben ik werkzaam bij Mondzorg Mosae Forum als tandarts ZZP. Ik werk graag met volwassenen en kinderen. Mijn specifieke interesse gaat uit naar esthetische tandheelkunde, wortelkanaalbehandeling en kroon en brug werk. Ik ben een vrolijk persoon die altijd naar de patiënten luistert en uw wensen en/of klachten zijn mijn hoogste prioriteit. Mijn missie is om uw ervaring op de tandartsstoel zo prettig mogelijk proberen te maken! Verder besteed ik mijn vrije tijd graag met mijn familie en vrienden.

Branislava Marinac

Tandarts
Karin Essers Tandarts jpg 6009900

Hallo, mijn naam is Karin Essers.
In 1989 ben ik afgestudeerd in Nijmegen en heb daarna 34 jaar eigen praktijk gevoerd te Malberg.
Sinds augustus 2023 ben ik werkzaam bij Mondzorg Mosae Forum gedurende 3 dagen in de week, te weten maandag, dinsdag en donderdag.

Karin Essers

Tandarts
Janice van Havere preventieassistente 600900

Hallo, ik ben Janice. Geboren en getogen in Maastricht. Sinds 2018 ben ik werkzaam als tandartsassistente en in 2021 heb ik mijn diploma preventieassistente behaald. U kunt mij tegenkomen aan de balie, assisterend aan de behandelstoel of als preventie assistente voor uw gebitsreiniging. Juist deze afwisseling maakt mijn werk zo leuk!
Hopelijk tot snel in onze praktijk!

Janice

Preventieassistente
Marion Cruts allround assistente 600900

Hallo ik ben Marjon. Na heel wat jaartjes op diverse plekken te hebben gewerkt als secretaresse ben ik in 2011 bij tandarts Essers als tandartsassistente opgeleid. Deze verandering van werk is mij heel goed bevallen. Van een klein team sinds augustus 2023 samengevoegd bij Mondzorg Mosae Forum.
Op deze nieuwe plek heb ik een andere functie gekregen nl. als balie assistente/telefoniste. Dus bij binnenkomst ben ik het eerste aanspreekpunt.
Tot snel in onze praktijk

Marion

Allround assistente
logo-mondzorg 2 600900

Hallo, mijn naam is Derya tandarts- en preventie assistente bij praktijk Mondzorg Mosae Forum, waar ik sinds januari 2023 werkzaam ben.
Ik heb afgelopen jaren op diverse plekken gewerkt als tandartsassistente.
Samen zorgen we voor uw gebit zo goed af te stemmen op uw wensen, en samen naar een gezond mond toe te werken.

Derya

Tandartsassistente
logo-mondzorg 2 600900

Mijn naam is Iman, en als Allround assistente ben ik nauw betrokken bij de tandartspraktijk. Mijn taken variëren van directe ondersteuning aan de stoel tot het verwelkomen van patiënten die interesse hebben in een aligner voor een mooi en recht gebit, verzorgd door DR.smile. Met veel plezier help ik patiënten, omdat ik het gebit als een belangrijk onderdeel beschouw van iemands uitstraling. Bij het ontmoeten van mensen is het gebit vaak het eerste waar mijn aandacht naar uitgaat. Ik koester het vertrouwen dat patiënten in onze praktijk hebben en vind het geweldig als ze met een glimlach vol vertrouwen vertrekken.

Iman

Tandartsassistente
Wanneer u meer informatie wenst kunt u ook contact opnemen met ons
Translate »
Call Now Button