Huisregels & Tarieven

Huisregels

Tandartspraktijk Mosae Forum staat open voor nieuwe patiënten en bij ons bent u meer dan welkom. Via de site kunt u zich inschrijven als patiënt. Voor de eerste afspraak ontvangen wij graag de gegevens van de vorige tandarts van u. Op deze manier houden wij uw gegevens up-to-date. Deze gegevens kunt u voor uw afspraak opvragen bij uw vorige tandarts. Tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk zullen we indien er geen recente foto’s van uw vorige tandarts hebben ontvangen, deze alsnog in overleg met U maken. Dit helpt de tandarts om een goed beeld te krijgen van de algehele status van uw gebit. Indien U medicatie gebruikt dient u dit door te geven aan de balie of de tandarts.
.
Om de kwaliteit van onze zorg te kunnen blijven waarborgen hebben we daarom een aantal simpele  huisregels  opgesteld:

 Wij vragen u vijf minuten voor aanvang van uw afspraak aanwezig te zijn.
Wij verzoeken u ook wijzigingen in uw gegevens zoals adres, telefoonnummer, e-mailadres en verzekering tijdig aan ons door te geven.
Wanneer er veranderingen zijn in uw gezondheid of de medicatie die u gebruikt, dan dient u dit aan ons door te geven.
Verzetten van afspraken kan kosteloos tot één werkdag van tevoren (24 uur).
Het is uw eigen verantwoording om uw vergoeding van uw zorgverzekeraar in de gaten te houden als u hier niet overheen wilt gaan.
.
Om u de beste en veiligst mogelijke behandelingen aan te bieden vinden wij het belangrijk om uw gezondheidsverleden te inventariseren. Deze informatie wordt zeer vertrouwelijk verwerkt en wordt enkel gebruikt om de behandelingen in onze praktijk te bevorderen. Wij vragen u als uw nieuw bent in onze praktijk om een uitgebreide anamneselijst in te vullen, welke door de tandarts wordt beoordeeld.
.
Klachtenregeling: Praat eerst met uw tandarts. Als u er samen niet uitkomt, kunt u een stapje verder gaan en telefonisch advies en informatie inwinnen bij het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP, tel: 0900 2025012, € 0,15 per minuut). 
Meer informatie over de klachtenregeling kunt u opvragen bij de KNMT waaraan we zijn gesloten. Dat kan schriftelijk via Postbus 2000, 3430 CA Nieuwegein.
.
Mochten er vragen zijn dan kunt u gerust van te voren contact met ons opnemen. Wij danken u alvast voor uw moeite!

Mosae Forum tandarts
FAMED

Tarieven

Voor een tandheelkundige behandeling in heel Nederland gelden dezelfde tarieven deze zijn te bekijken op de website van de NMT (alles over het gebit)
.
Onze rekening
.
Het versturen van de facturen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan Famed .
Vragen over de betaling van de nota, en contactgegevens van Famed
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur:
0900 0885 (voor dit informatienummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten)
Gaat u verhuizen? Geef de adreswijziging dan tijdig door aan onze administratie. Dit voorkomt onnodige rente- en incassokosten
Call Now Button
Translate »