De Praktijk

Belangrijk om te weten!

De Praktijk:
.
Mondzorg Mosae Forum is een moderne tandartsenpraktijk in het hart van Maastricht. De tandartsenpraktijk maakt deel uit van een uitgebreid medisch centrum en werkt nauw samen met de andere hulpverleners, zoals huisarts, fysiotherapeut en apotheker. Door samenwerking kunnen we de gezondheid van uw gebit ook bij ingewikkelde problemen goed afstemmen.
.

.

Waarom voor ons kiezen?

.

  • Persoonlijke benadering: Patiënten voelen zich meer op hun gemak bij een vaste tandarts. Wij hebben ervaren dat dit goed werkt, ook bij meer angstige patiënten.
  • De patiënt staat centraal, het hele team is betrokken bij uw welbevinden. Mondzorg voor ” iedereen”: van kinderen, tot ouderen, iedereen is bij ons welkom!
  • Dagelijkse hebben wij spoedplekken vrij voor pijn of spoed.
    We maken gebruik van de moderne modernste apparatuur (b.v. fiber optics, lasers) en alleen van topkwaliteit materialen.
  • U kunt bij ons makkelijk een online afspraak inplannen.
Tandarts Maastricht Centrum Mosae Forum
Wist u dat kinderen tot 18 jaar alle tandheelkundige behandelingen vergoed krijgen ook als de ouders alleen een basiszorgverzekering hebben?

Sport u?

Beschermt u uw gebit met een mondbeschermer. Ontworpen voor volwassenen maar ook voor kinderen die sporten, om zowel bij trainingen als wedstrijden het risico op blessures aan de mond te beperken.
Dit bitje beschermt uw tanden en tandvlees tegen stoten en beperkt trillingen ter hoogte van het kaaksbeen.
.
Op maat gemaakt om beter te passen en beter te blijven zitten. Vraagt u ons over de verschillende designs en de kosten!

Tandartsen Mosae Forum
Tandarts Maastricht Centrum Mosae Forum

Knarst u?

Tandenknarsen (of bruxisme) is, na cariës en tandvleesziekten, de derde aandoening in Nederland die een grote bedreiging vormt voor het gebit. Tandenknarsen is meestaal veroorzaakt door stress en doet zich voor als je tijdens de slaap de tanden en kiezen met kracht over elkaar schuift of regelmatig flink op elkaar klemt.Dit heeft als resultaat, slijtage op de kauwvlakken van de tanden en kiezen, pijnlijke kauwspieren en hoofdpijn (migraine) en gevoeligheid. Een speciaal bitje is de oplossing. Dit bitje moet tijdens het slapen gedragen worden en beschermt zo de tanden.
.
Vraagt u ons over de verschillende modellen en de kosten!

Translate »
Call Now Button